Verdien geld met jouw  influencer collection!

NIEUW IN DE BENELUX

Heb je meer dan 100.000 volgers?

Profiteer dan ook van het snelst groeiende merchandise-marketing platform in de wereld voor influencers. #socialselling

#returnoninfluence

Je fanbase te doen groeien is één ding, maar om je volgers te gelde te maken kan veel tijd, moeite en geld kosten – vooral als je vooraf hoge kosten moet maken om ontwerpers te betalen, om voorraad te bestellen, enzovoort.

Met Influenzo wordt het super gemakkelijk om geld te verdienen. Dankzij ons partnership met het beste merchandise marketing platform in de wereld kunnen je fans snel exclusieve artikelen kopen. ROI verzekerd.

Verdien met je influence

Snel van start zonder risico! 

Nu kun je binnen de 15 minuten gepersonaliseerde producten direct aan je fans verkopen. Probleemloos en zonder voorafgaande kosten, alles wat je hoeft te doen is jouw ontwerp of logo uploaden (of iets samen co-creëren met onze stylisten) en jouw unieke items promoten via sociale media. Tel uit je winst!

Geen gedoe, enkel verdienen!

Influenzo geeft je toegang tot het snelst groeiende influencer-merchandise platform in de wereld. Het is helemaal gratis voor geselecteerde influencers met +100k volgers. Wat zijn de voordelen?

  • hoge winsten, geen werk
  • kwalitatieve artikelen
  • snelle productie en verzending
  • wereldwijde levering
  • snelle betaling binnen 24 uur
  • expert support 24/7

Meer volume is meer winst!

Het was nooit eerder zo gemakkelijk om geld bij ons te verdienen. Wij weten hoe belangrijk hoge winsten voor je zijn, en daarom hebben we nieuwe, op volume gebaseerde kortingen en verkooptoeslagen geïntroduceerd, die een aanzienlijke invloed op je marges zullen hebben. Geen verborgen kosten, geen verwerkingskosten, geen administratiekosten. Gewoon geweldige winsten. Echt de shit!

.

Hoe werkt het?

Meld je gratis aan? ga naar het platform en je volgt enkele eenvoudige stappen. Je upload je design, je kiest het artikel, dan bepaal je de prijs en de periode waarin je wilt verkopen. Binnen enkele minuten heb je een gepersonaliseerde shop in iedere taal en met alle betaalsystemen. Jij hoeft enkel je eigen unieke collectie te promoten bij je community en binnen 2-5 dagen kunnen je fans al exclusieve items ontvangen.

Je krijgt ook een eigen Account Manager toegewezen die al je projecten beheerd. Je loopt geen risico’s want er is geen contract en geen investering. We bieden hele hoge winstmarges en je ontvangt snel je eurootjes op je Paypal of bankrekening. Smile!

START

Schrijf je in en upload jouw design of idee.

SELECT

Kies je favoriete items uit wel 100 artikelen.

PROMOTE

Begin onmiddellijk je promotiecampagne

RELAX

Wij doen productie, verzending, facturatie

PROFIT

Verkoop op je channels en tel uit je winst.

Geef ruimte aan creativiteit

Gebruik je logo of talent om je collectie of items te creëeren. Je kunt ook in co-creatie een beroep doen op onze ontwerpers die goed luisteren wat je wilt. Je krijgt dan voorstellen en advies maar jij maakt de definitieve beslissing.

Actor Stephen Amell partnered with the charity Fuck Cancer and sold over 140,000 t-shirts!

Banana tote bag

Arnold – If you want to lift – sold over 80.000 t-shirts.

Chainz – Christmas sweater

have it your way

Kies uit meer dan mooie 100 items!

01 Grote Selectie
Kies je artikel uit een selectie van meer dan 100 producten: t-shirts, caps,  cups, enz. Maar ook tassen, phone hoesjes, en meer. Jij  bepaalt de maten, de kleuren en de prijs. Advies nodig? We helpen graag!
02 Campaign Launcher
Binnen ons platform heb je direct je eigen shop waar jouw fans kunnen kopen. Hier is ook een Campaign Page aan verbonden waar je informatie kunt toevoegen zoals je eigen beschrijving van het artikel.
03 Real-Time Sales Data
Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met analytics in real-time over conversie ratios, best verkopende artikelen, social media aquisitie kanalen, enz. om je marketing inspanning te verbeteren. Je kunt van hieruit je artikelen beheren, discount coupons activeren en de financiële situatie opvolgen.

Merchandise-ideëen

# Maak producten met beperkte oplage die slechts korte tijd te koop zijn en die je volgers absoluut willen hebben.

# Vier een gebeurtenis zoals een nieuw album, een boekuitgave, een groot sportevenement of een unieke prijsuitreiking.

# Vraag je fans om ontwerpen te maken en de beste tot leven te brengen. Co-create met je fans!

Enkele voorbeelden!

Influencers over de hele wereld gebruiken al jaren ons merchandise-marketing platform. Op die manier worden ze financieel een stuk minder afhankelijk van merken en sponsors.

Actual, twee jongens uit Rome die grappige video’s maken over mensen die in Rome wonen. Ze hebben een massa volgers op Facebook (150K +). Toen ze hun eerste ontwerp en een link naar de merchandise in een van hun video’s hadden geïntegreerd, ging het viral met 1,8 miljoen views, 8K-shares in slechts 5 dagen. Het resultaat; meer dan 7.000 € pure winst.

Danny Boy Bent werd uitgeroepen tot een van de 100 gelukkigste mensen in het Verenigd Koninkrijk. Toen hij op de Ultimate Hell Week van BBC verscheen, creëerde Danny een limited edition t-shirt met zijn eigen gezicht. Doelgroep: fans die hem steunden. Hij kreeg ontzettend veel engagement en zag zijn aantal followers groeien en de bestellingen uit de rekken vliegen.

Elise Buch is een populaire Deense blogger die wereldwijd bekend staat om haar coole stijl en haar ongelooflijke dreadlocks. Ze creëerde een t-shirt met de slogan: “Ja, ik heb dreadlocks. Nee, ik ben geen Bob Marley. ‘ Elise’s campagne bleek een echte winnaar te zijn met een groot aantal likes, reacties, shares en verkochte t-shirts.

Arnold Schwarzenegger zette in 2016 een wereldwijde fitnessbeweging op: ‘Come With Me If You Want To Lift’. Hij bracht een t-shirt uit op het moment dat zijn eerste workout op Facebook Live verscheen. Sindsdien gaat een groot percentage van de winst rechtstreeks naar een goed doel. Er zijn al meer dan 80.000 t-shirts verkocht.

Waarom werken met Influenzo?

Wij zijn een ervaren team die de belangen van influencers voorop stelt.

We zorgen ervoor dat je passie en creativiteit zo goed mogelijk beloond word.

Likes zijn leuk maar euro’s geven je meer vrijheid! Heb je nog vragen, geef ons dan een seintje.

Z

NO RISK

Je hoeft niet vooraf te investeren of geld uit te geven. Begin zelfs met niks.

NO WORK

Je hebt geen tijd of zin om de complexiteit van een e-shop te beheren. Jij doet enkel de influence.

NO FUSS

Productie, levering, administratie, klantendienst, enz. Alles is perfect geregeld.

.

MORE FUN

Ontwerp en selecteer dingen waar je echt van houdt omdat jij het maakt.

MORE MONEY

Met hoge marges op je eigen productlijn of merchandise-acties ben je meer financieel onafhankelijk van sponsors en merken.

.

MORE HELP

Een toegewijde account manager zal je project vanaf het begin bijstaan.

Registreer je nu gratis op Influenzo Monetizo

Registreer je nu op hét snelst groeiende en best betalende merchandise platform van de wereld. Exclusief aanbevolen door Influenzo voor de beste influencers in de Benelux. Begin onmiddellijk met je eigen item of ontwerp een hele collectie!

Mijn voornaamste kanaal

6 + 1 =

 

This post is also available in: Français (Frans) English (Engels)