Augmented Experience

Bekijk de wereld door een andere bril… je klanten doen het al!

 

Artificial Intelligence

AI zal vrijwel ieder aspect van ons leven veranderen en kunnen we totaal nieuwe verdienmodellen aanboren. Wij bieden je nu al praktische oplossingen voor o.a. :

 • Augmented & virtual reality
 • Bots, Robots, Personal Assistants
 • Internet of Things

Artificial Intelligence

Robots veroveren steeds meer terein. Ontdek nieuwe kansen voor je business.

Augmented/Virtual Reality

Meer zien, meer beleven, meer delen en dit om het even waar of wanneer.

360° Visualisation

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Augmented Reality voor een fantastische beleving

AR biedt vele voordelen in combinatie met zowel print als social media. Consumenten hebben een emotionele binding met producten dankzij gepersonaliseerde AR ervaringen die ze graag delen met vrienden. Hierdoor verhoogd de conversatiewaarde en de merkbekendheid. Onze experts geven je graag een kijkje in de AR keuken.

.

Unieke ervaringen voor unieke business

Niet enkel voor commerciële doeleinden maar ook voor culturele, toeristische of non-profit toepassingen biedt AR waardevolle oplossingen. Laat daarom je product, dienst, winkel, straat of stad tot leven komen met AR. Ons team van specialisten staat je graag bij met raad en daad met apps voor…

 • fun & entertainment
 • cultuur en educatie
 • techniek en opleiding
 • demos en promoties

De juiste mix voor je mixed reality

MR combineert de digitale wereld met de echte wereld van de gebruiker. Nieuwe technologie transformeert vrijwel elke sector en creëert nieuwe manieren om content te  bieden, dingen te beleven, en interacties te ervaren. Wij begeleiden bedrijven en organisaties met hun uitdagingen in MR, AI, AR  en innovatieprojecten.

Wat we bieden

Onze toolbox voor augmented experience!

Idea Studio

 

360° Cameras

 

AR/VR Software

 

3D Design

 

Game Development

 

AI & Robot Lab

 

Cross Platform Apps

 

Online Support

 

360° Virtual Tours

Zien is geloven. Met 360° virtual tours krijgen immo projecten wel 4x zoveel aanvragen. Virtuele tours helpen meer dan 40% van de potentiële huizenkopers bij het maken van een snelle beslissing.

360° virtuele tours zijn ook bijzonder geschikt voor ziekenhuizen, pretparken, toeristische attrakties, enz. We hebben al aardig wat referenties op dit gebied.

Enkele Voorbeelden

Influenzo heeft in partnership met Antartica al veel ervaring met Augmented & Virtual Reality maar ook met dynamische holograms, en vriendelijke robots met gezichts- en spraakherkenning. Wil je ook een onvergetelijke experience voor je klanten?

Virtual Reality

VR biedt een drie dimensionele wereld in je slaapkamer of kantoor. De voordelen en efficientie van Virtual Reality zijn vooral merkbaar in de volgende sectoren:

 • Travel & tourisme
 • Gamification & entertainment
 • Recruitement
 • Educatie & training
 • Events & beurzen
 • Consumenten- & gebruiker testing

Ons VR design & development team kan vrijwel ieder project realiseren binnen  voorop gestelde eisen en voorwaarden. Kom binnen in een nieuwe realiteit.

Vragen? Wij geven antwoord!

“De beleving van consumenten verloopt meer en meer via technologie. Je doet mee of binnenkort helemaal niet meer…”

Pablo Jonas

Experience Strategy

“In een wereld vol algortimes houden wij de vinger aan de pols van robots, AI, AR, VR, 3D en 360°. Doe er je voordeel mee.”

Alain Caviggia

Digital Experience Wizard

Ontdek ook onze andere diensten

Combineer influence met onze unieke diensten en partner expertise in performance media, creative content, conversie acceleratie, mobile solutions, en augmented user experience. Influenzo heeft altijd een slimme  en betaalbare oplossing!

Wil je met ons werken?

Wij helpen marketers hun digitale publiek te boeien met augmented experiences. Vertel ons meer over je plannen of project in alle vertrouwen of geef ons je experience briefing voor een quote.

Selecteer je interesse:

This post is also available in: Français (Frans) English (Engels)