Media Performance

Omdat je wèl resultaten verwacht van je media investeringen.

 

Betaal enkel je return met performance media!

Wij bieden eerlijk en onafhankelijk digital media advies, planning, aankoop en campagnebeheer. Maar het is altijd het resultaat dat telt. Daarom werken wij zoveel mogelijk op basis van performance. 

Kwalitatieve Traffic

Wij gaan verder dan redirect. Betaal enkel voor kwalitatieve bezoeken aan je site.

Lead Generation

We optimaliseren de ROI van je campagne door steeds premium leads te genereren.

Conversie Power

We gebruiken superieure data om je conversie ratio significant te boosten.

Programmatic ads met DCO!

Merkbekendheid verhogen is de eerste stap in de aankoopcyclus. Real-time bidding en programmatic aankoop van online media geeft je de beste match met je doelpubliek en verspreid het juiste bericht aan de juiste persoon op het juiste moment. Wij bieden je  programmatic advertising met DCO (dynamic content optimization) voor echte resultaten.

Influencer Campaigns op maat van je doelstellingen

Geen spray & pray maar Return On Influence. We werken met een uitgebreid netwerk van premium influencers over geheel België en daarbuiten in vele verschillende sectoren. Wij bemiddelen, zorgen voor overeenkomsten en beheren influencer campagnes om je merkbekendheid en lead generation te maximaliseren. Met Influenzo wordt je merk snel opgemerkt.

Social - Mobile - Native

Social media, mobile shopping en native advertising zijn niet meer weg te denken in het huidige media landschap. Wij helpen je graag snel en effectief bij je volgende campagnes:

  • Facebook & Instagram advertising
  • Twitter campaigns
  • Video marketing: Snapchat, Music.ly, Youtube
  • Mobile ad channels & formats
  • Native advertising platforms

Media Expertise op Maat.

Met onze digital media aanpak ontdek je snel of je budget wel goed is besteed. We benchmarken je merk en uitgaven, bepalen de juiste KPI’s en optimaliseren je mediakanalen. Wij bieden strategie, tactische aanbevelingen, een actieplan, enz. aan een vast dagtarief.  We halen de max uit je budget. Promised.

CONSULTING

Met 15 jaar ervaring weten we hoe resultaten te behalen.

CROSS-DEVICE

Communiceer effectief met je publiek waar ze ook zijn.

RESOURCES

We produceren banners, interstitals, landings, videos, enz. aan de beste prijs.

TARGETING

We doen aan hyper-targeting met slimme technologie.

DATA-DRIVEN

We analyseren je reach & response in real-time.

MANAGEMENT

We beheren je campagne van set-up, optimalisatie tot analytics.

PROGRAMMATIC EVERYWHERE

In Belgium, 37% of digital media expenditures are already bought through programmatic advertising!

ViewTime Performance

Met ViewTime betaal je enkel voor kwalitatieve visits (boven de 10 sec.) op je site door bezoekers die echt geïntereseerd zijn in je aanbieding.  We tellen niet de click die een bezoeker doorstuurt (redirect) maar de effectieve tijd besteed op de adverteerder site. De voordelen zijn duidelijk:

  • kwalitatieve traffic
  • gegarandeerd minimum kijktijd
  • een meetbare aankoopintentie
  • lagere bounce rates
  • altijd, overal op elk toestel

TV2Web targeting

Geen gebakken lucht in het reclameblok. We meten de online impact van je TV campagne in real-time. We identificeren TV kijkers die je website bezoeken. Zo krijgen we inzicht over de mensen die je spot hebben gezien en op je site zijn geweest. Dan gaan we deze kijkers re-targeten en converteren naar online klanten. We kunnen ook klantendata invoeren in andere DSP/programmatic platformen. Eindelijk kan je een TV campagne zinvol inzetten om concrete verkoop te realiseren! Enkel geschikt voor slimme adverteerders.

Eerlijk & Effectief Media Advies

Dankzij een partnership met Sonemos Media kunnen wij onafhankelijk media advies aanbieden. Je kunt kiezen voor media strategie, media planning & buying, media campaign management, campagne optimalisatie, negotiatie met mediaregies en sales houses, enz.

Maar we doen ook offline campagnes voor TV, radio, billboard of print. Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met campagnes voor zowel KMO’s als de grootste merken!

Performance explained 

Digital media performance en programmatic advertising kan je krijgen in alle smaken en kleuren. Wij maken je wegwijs in het steeds complexer wordende online media landschap. We geven workshops en seminars in klare taal en met praktische voorbeelden voor uw team. Vraag nu een offerte op maat.

Vragen? We geven graag antwoord!

“Veel marketeers zijn overdonderd met al die nieuwe digitale platformen, kanalen, en formats.  Influenzo staat je bij met raad en daad.”

Pablo Jonas

Strategy Director

“Het steeds moeilijker om te weten of je in de maling word genomen door online media verkopers. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen dubbele belangen”.

Najad Menouar

Digital Media Expert

Ontdek ook onze andere diensten

Combineer influence met onze diensten en partner expertise in performance media, creative content, conversie acceleratie, mobile solutions, en augmented user experience. Influenzo heeft altijd een slimme en betaalbare oplossing!

Wil je met ons werken?

Vertel ons meer over je project in alle vertrouwen of geef ons je media briefing voor een quote.

Jouw interesse

This post is also available in: Français (Frans) English (Engels)